Healing / Chakra sessie

Ook wel chakra healing of energie coaching genoemd

Een chakra sessie is een specifieke en heel effectieve coaching vorm.
Ik versta deze taal heel goed. Je lichaam weerspiegelt wat er in je leven gebeurt, waar je bewust of onbewust mee bezig bent en wat er in je leeft.
Gedachten en opvattingen die niet in balans zijn met wie je werkelijk bent, veroorzaken spanning en stress in het (onder)bewustzijn, wat zich kan uiten in symptomen, ziektes, ongelukken.
Het energiesysteem – of energieveld – vormt de schakel tussen het lichaam (symptomen, klachten, ziektes, een ongeluk) aan de ene kant, en het bewustzijn (onderbewuste en bewuste: gedachten, opvattingen, denkpatronen) aan de andere kant.

Lichte aanraking terwijl je zit
In een sessie raak ik je licht aan en maak contact met jouw energiesysteem, terwijl je gewoon rechtop op een stoel zit. Ik neem de energie waar, al dan niet geblokkeerd, die vervolgens stroomt naar balans. Ik neem waar in stilte; ik zie, ik hoor, ik voel, ik ervaar.
Meteen na het energetisch werken vraag ik allereerst wat je positief anders ervaart  nu, ten opzichte van het moment waarop we begonnen met de sessie.
Vervolgens vertel ik je wat ik heb ervaren en waargenomen, en wat de onbalans mogelijk kan betekenen. Ik ken jouw leven en specifieke gebeurtenissen niet (die hoef ik ook niet van te voren te weten); we zoeken samen naar de betekenis en geven woorden aan de waarnemingen.
De manier waarop de energie in balans is gekomen is de manier waarop je vanaf dan met dat specifieke thema (of de klacht of het symptoom), kan omgaan.

Hartelijk welkom! Een sessie duurt 2 – 2.5 uur.

Investering
Particulieren 1-op-1: € 195,- (incl.btw) | telefonisch: € 50/half uur (incl. btw). Een sessie wordt helaas niet door zorgverzekeraars vergoed.
Bedrijven: € 295,- (excl. btw).

Afspraken korter dan 48 uur van te voren geannuleerd ben ik genoodzaakt te factureren.

Kennismakingssessie
NB Iedere donderdag houd ik kennismakingssessies van 1 uur. De prijs is € 100,- (incl.btw) voor particulieren en €150,- (excl.btw) voor bedrijven. De sessie is energetisch net zo goed als een uitgebreide sessie, alleen is er veel minder tijd voor een gesprek. Als je wilt, kan je op een later moment nog een keer een 1-uurs sessie doen, of een 2-2.5 uurs sessie.

Boek ‘Alles kan geheald worden’
Ik heb het boek ‘ Alles kan geheald worden ‘ vertaald.
Het boek is uitverkocht bij Uitgeverij Akasha en in de boekhandel. Ik heb nog een paar exemplaren te koop:

Prijs: € 23,50.
Verzendkosten: € 5,-
Wanneer je het bedrag + verzendkosten aan mij overmaakt (zie mijn gegevens onder Contact), of een whatsapp bericht stuurt, zodat ik je een Betaalverzoek kan sturen, dan stuur ik je het boek toe zodra ik je betaling heb ontvangen. Graag wel even het postadres aan me doorgeven!