Chakra sessie

Ook wel chakra healing of energie coaching genoemd

Een chakra sessie is een specifieke en heel effectieve coaching vorm.
Ik versta deze taal heel goed. Uw lichaam weerspiegelt wat er in uw leven gebeurt, waar u bewust of onbewust mee bezig bent en wat er in u leeft.
Gedachten en opvattingen die niet in balans zijn met wie u werkelijk bent, veroorzaken spanning en stress in het (onder)bewustzijn, wat zich kan uiten in symptomen, ziektes, ongelukken.
Het energiesysteem – of energieveld – vormt de schakel tussen het lichaam (symptomen, klachten, ziektes, een ongeluk) aan de ene kant, en het bewustzijn (onderbewuste en bewuste: gedachten, opvattingen, denkpatronen) aan de andere kant.

Lichte aanraking terwijl u zit
In een sessie raak ik u licht aan en maak contact met uw energiesysteem, terwijl u gewoon rechtop op een stoel zit. Ik neem de energie waar, al dan niet geblokkeerd, die vervolgens stroomt naar balans. Ik neem waar in stilte; ik zie, ik hoor, ik voel, ik ervaar.
Meteen na het energetisch werken vraag ik u allereerst wat u als positief anders ervaart  nu, ten opzichte van het moment waarop we begonnen met de sessie.
Vervolgens vertel ik u wat ik heb ervaren en waargenomen, en wat de onbalans mogelijk kan betekenen. Ik ken uw leven en specifieke gebeurtenissen niet (die hoef ik ook niet van te voren te weten); we zoeken samen naar de betekenis en geven  woorden aan de waarnemingen.
De manier waarop de energie in balans is gekomen is de manier waarop u vanaf dan met dat specifieke thema (of de klacht of het symptoom), kan omgaan.

Hartelijk welkom! Een sessie duurt 2 – 2.5 uur en is vaak eenmalig.

Investering
Particulieren 1-op-1: € 175,- (incl.btw) | telefonisch: € 45/half uur (incl btw).
Een sessie wordt helaas niet door zorgverzekeraars vergoed.
Bedrijven: € 245,- (excl btw).

Afspraken korter dan 48 uur van te voren geannuleerd ben ik genoodzaakt te factureren.

Kennismakingssessie
NB Elke woensdagochtend houd ik kennismakingssessies van 1 uur. De prijs is € 90,-. De sessie is energetisch net zo goed als een uitgebreide sessie, alleen is er veel minder tijd voor een gesprek. Indien gewenst kunt u een 1-uurs sessie nog eens herhalen.

Boek ‘Alles kan geheald worden’
Ik heb het boek ‘ Alles kan geheald worden ‘ vertaald. 
Te koop bij mij (verzendkosten € 2,50), in de plaatselijke boekhandel, rechtstreeks bij Uitgeverij Akasha (www.uitgeverijakasha.nl) en bij bol.com.
Prijs: € 22,50.