Nancy Froeling

Ik heb Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente. Daarna heb ik 7 jaar in loondienst en als freelancer gewerkt voor Vitens en MDP organisatieadvies (later MDP/LTP) als organisatieadviseur en manager. Ik heb veel geleerd in samenwerking met gerenommeerde adviesbureaus, bij efficiency- en fusietrajecten en het behalen van (ISO)certificaten. Ik heb veel ervaring opgedaan in besturing met behulp van prestatie-indicatoren en het INK-model.

Ik ben goed in het opsporen en oplossen van blokkades, in het weer doen stromen van mensen en processen.

Tijdens mijn werk als freelancer ontdekte ik dat ik graag mijn kennis, ervaring en gaven wil inzetten op mijn eigen wijze, vanuit mijn eigen visie en praktijk. Daarom ben ik in 2004 voor mezelf begonnen.

Ik heb altijd al met healing gewerkt, wat ik wel, maar ook weer ‘niet wist’, omdat ik vaak niet de bevestiging kreeg van ‘wat ik deed’ of ‘hoe het werkte’. Totdat ik opleidingen ging volgen en mijn gaven verder ging ontwikkelen. Nu weet ik precies wat ik doe en zie ik hoe healing via of door mij heen werkt. Ik vind het fijn dat ik dit, heel praktisch, in mijn werk voor mensen en organisaties kan inzetten.

Mijn roots liggen wat bedrijfskunde betreft in de supermarkt van mijn vader. Al op jonge leeftijd hielp ik mee in de weekenden en vakanties; ik was ‘van de broodafdeling’. Klantgerichtheid en efficiency zijn me met de paplepel ingegoten.

Raja Yoga meditatie en stilte zijn mijn pijlers in het leven. In de stilte maak ik verbinding en hoor, zie, voel of weet ik wat er speelt. Ik ben goed in het helpen opheffen van blokkades – in het weer doen stromen. Met mensen (samen)werken vind ik het mooiste wat er is. Dit doe ik vanuit het bewustzijn van wie ik ben.

Hartelijk welkom!