Nancy Froeling

Ik heb Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente gestudeerd en heb daarna 7 jaar in loondienst en als freelancer gewerkt voor Vitens en MDP organisatieadvies (nu MDP/LTP) als organisatieadviseur en manager. Ik heb heel veel geleerd in samenwerking met gerenommeerde adviesbureaus, bij efficiency- en fusietrajecten en het behalen van (ISO)certificaten.

Mijn specialisatie is het analyseren van bedrijfsprocessen en het helpen realiseren van proces – en gedragsverbeteringen. Ik heb veel ervaring opgedaan in besturing met behulp van prestatie-indicatoren en het INK-model.

Tijdens mijn werk als freelancer ontdekte ik dat ik graag mijn kennis en ervaring voor mens en bedrijf wil inzetten op mijn eigen wijze, vanuit mijn eigen visie en praktijk. Daarom ben ik eind 2004 mijn eigen praktijk begonnen.

Ik heb altijd al met healing gewerkt, wat ik wel en ook ‘niet wist’, omdat ik vaak niet de bevestiging hiervoor kreeg. Wel dat het werkte, maar niet ‘hoe ik dit deed en wat precies’. Totdat ik opleidingen hierin volgde en nu precies weet wat ik doe. Ik vind het fijn dat ik dit, heel praktisch, in mijn werk voor mensen en bedrijven kan inzetten.

Mijn roots liggen wat bedrijfskunde betreft in de supermarkt van mijn vader. Al op jonge leeftijd hielp ik mee in de weekenden en vakanties; ik was van ‘de broodafdeling’. Klantgerichtheid en efficiency zijn me met de paplepel ingegoten.

Raja Yoga meditatie en stilte zijn pijlers in mijn leven. In de stilte maak ik verbinding en hoor, zie, voel of weet ik wat er speelt. Ik ben goed in het helpen opheffen van blokkades – in het weer doen stromen, léven! Met mensen (samen)werken vind ik het mooiste wat er is. Dit doe ik vanuit het bewustzijn van wie ik ben.

Welkom.