Trainingen

Time management – Energiemanagement!
Een goede, efficiënte dagindeling hebben is één ding, je energiehuishouding beheren / beheersen een tweede. In deze workshop van 1 dag maken we deze belangrijke koppeling.
Je krijgt inzicht in je tijdindeling en tijdsbesteding en in wat jou energie geeft of juist kost! Je leert gaten te dichten daar waar energie (weg)lekt en leert je energie fijn te benutten – zodat-ie werkt voor jou.
We brengen verbeteringen aan in de indeling van je tijd / agenda.


Energiek Leven
Je leert energie waarnemen en ook sturen. Patronen die niet meer effectief zijn voor je in je werk of leven leer je transformeren via werken met 3 energievormen: wit Licht, kleuren van de chakra’s en gedachten-vormen (en een combinatie van deze).
In de stille ontmoeting van werken met energie liggen alle antwoorden en mogelijke oplossingen besloten. (Mogelijke) Oorzaken van blokkades worden duidelijk en oplossingsrichtingen die kunnen leiden tot een gezondere balans zichtbaar.
Deze workshop duurt 2 dagen (met 1 week ertussen).

NB Je kunt deze workshop ook individueel volgen. Dan krijg je veel 1-op-1 healing. De workshop duurt dan 2 dagdelen of 3 x 2.5 uur (in plaats van 2 dagen in een groep).
Welkom!


Leven en werken vanuit mijn hart
Leef ik (nog wel) in mijn hart? Of, hoe doe ik dat ook al weer?
Deze workshop gaat over mijn kwaliteiten en hoe ik ze bewust in kan zetten. Het gaat over die dingen doen die echt belangrijk voor me zijn, die me voeden. En het gaat over de dingen te laten (gaan) die niet (meer) bij me horen.
Dit is een heel levendige workshop waarin we veel oefenen om te ontspannen en goede ervaringen op te bouwen. Balans, een betere balans, is de uitkomst van deze workshop.


Dat klinkt als muziek in mijn oren!
Klinkt jouw leven je als muziek in je oren?
Aan de hand van ieders leven op dit moment gaan we samen muziek maken. Muziek werkt helend, geeft (uiteindelijk) nieuwe ruimte en energie.
Eerst gaan we onderzoeken wat er in ons leeft, door te reflecteren (stil worden, voelen, misschien wat schrijven of er woorden aan geven), daarna gaan we muziek (ervan) maken!
Hoe klinkt mijn leven als ik het zou zingen, of zou spelen op een instrument (of in een ritme)? Van harte welkom!