Trainingen

In-company (elk 1.5 – 2 uur)

De kracht van stilte
Waar in de wereld kan ik nog echt(e) stilte vinden?
In deze workshop ga je naar binnen, naar de stille plek in je-zelf, die privé is, helemaal van jou. Dit is de plek waar ik thuis-ben in mezelf, waar ik kan uitrusten en kan opladen. Vanaf deze plek kan ik waarnemen welke gedachten ik heb, en welke gevoelens, wat er gebeurt in mijn lichaam, en mijn leven. Kracht, positiviteit en inspiratie worden geboren uit mijn stilte.

Stilte: luisteren naar mijn innerlijke stem
Je gaat naar de stille plek, naar de stilte in jezelf en ontdekt hoe het daar is en wat er in jou leeft. Je leert te luisteren naar je innerlijke stem, die het beste met je voor heeft en je de weg wijst. Wat zijn jouw wensen en dromen? Wat is voor jou belangrijk?
We gaan oefenen en ontdekken dmv visualiseren en vragen stellen aan onszelf.
In deze workshop leer je contact te maken met je stilte en innerlijke stem. Je zult in je stille plek zijn en luisteren naar wat er in je leeft, naar wat jij nodig hebt en wat je wensen en dromen zijn.

Werken en leven vanuit mijn hart
Leef ik wel in mijn hart? Of ben ik een wandelend hoofd?
Deze workshop gaat over mijn kwaliteiten en hoe ik ze bewust in kan zetten. Het gaat over die dingen doen die echt belangrijk voor me zijn, die me voeden. En het gaat over de dingen te laten (gaan) die niet (meer) bij me horen.
Dit is een levendige workshop waarin we oefenen in ontspannen en goede ervaringen gaan bouwen.

Herstelmomenten
Hoe herstel ik gedurende de werkdag, en blijf ik bij mezelf?
In deze workshop leer je dmv zelf-onderzoek te doen hoe het met je gaat en wat jij nodig hebt (van jezelf of van anderen) / hoe jij kunt herstellen gedurende de dag. We doen veel (korte) oefeningen, om daarmee verschillende ervaringen op te doen met hoe je kunt herstellen, ontspannen, bij jezelf terug kunt komen en (weer) kunt opladen. 

Waardering, Dankbaarheid en Humor
Positief in het leven staan en gelukkig zijn, wie wil dat niet?
Maar, ..hoe doe ik dat?
De woorden positiviteit en geluk klinken aan de ene kant eenvoudig en aan de andere kant ook een beetje ‘groots’ en algemeen. En hoe zit het eigenlijk met de onderstromen van deze begrippen in mijn leven, kan ik daar bij, werken ze mee aan mijn doelen van een positief en gelukkig leven, of stromen ze een andere kant op?

In deze workshop gaan we op een heel eenvoudige manier de diepte in.
We laten de woorden positiviteit en geluk voor wat ze zijn, en gaan in plaats daarvan werken aan waardering, dankbaarheid en humor ! Het beloofd een sprankelende workshop en middag te worden! Hartelijk welkom.


Vrije inschrijving
Energiek Leven – Leren werken met energie

Je leert energie waarnemen en ook sturen. Patronen die niet meer effectief zijn voor je in je werk of leven leer je transformeren via werken met 3 energievormen: wit Licht, kleuren van de chakra’s en gedachten-vormen (en een combinatie van deze).
In de stille ontmoeting van werken met energie liggen alle antwoorden en mogelijke oplossingen besloten. (Mogelijke) Oorzaken van blokkades worden duidelijk en oplossingsrichtingen die kunnen leiden tot een gezondere balans zichtbaar.
Deze workshop duurt 2 x 1 dag (met 1 of 2 weken ertussen).

NB Je kunt deze workshop ook individueel volgen. Dan krijg je veel 1-op-1 healing. De workshop duurt dan 2 dagdelen of 3 x 2.5 uur (in plaats van 2 dagen in een groep). Van harte welkom!

Max. 8 deelnemers.