Voor kinderen

Steeds meer kinderen (met hun ouders/verzorgers) komen in mijn praktijk.
Met behulp van een chakra sessie kan ik goed helpen / ondersteunen.

Resultaten
Om een paar voorbeelden van resultaten te noemen: contact tussen ouders en kind verbetert, kinderen zijn beter ‘ bereikbaar ‘ voor ouders; het gaat beter op school, in concentratie of schoolresultaten, en/of met vriendjes; angsten verminderen of verdwijnen; blokkades opgelopen bij geboorte worden geheald; ‘gevoeligheid’ is beter te hanteren.

Erkenning van problemen en klachten
Ik merk dat kinderen en hun ouders zich gezien en erkend voelen in dat wat er speelt en in wie hun kind is. En dat ze antwoorden krijgen die helder en duidelijk zijn, een bevestiging vormen, maar vaak nog niet ‘te pakken’ waren.

Een (chakra) energie sessie helpt de woorden te vinden, dingen een plek te geven of los te laten, healing plaats te laten vinden. Ook wanneer kinderen niet goed zelf kunnen uitdrukken wat er in hen leeft (door een handicap of stoornis).

Licht
De sessies en co-creatie met kinderen ervaar ik als heel licht, sprankelend en natuurlijk, ongeacht de (diepte van) thema’s. Ik heb op een natuurlijke manier veel affiniteit met kinderen.

Investering
Voor een sessie met kinderen reken ik 1 uur (€ 85,-), tenzij er meer vragen zijn en er meer healing en gesprek plaatsvindt. Dan kan het lopen tot een 1.5 of 2 uur durende sessie, net als bij volwassenen en is de investering overeenkomstig.