Beter zien

…op een natuurlijke manier

Zicht wordt niet alleen bepaald door afstand en scherpte, maar ook door gevoelens en gedachten. M’n ogen laten me zien hoe ik mezelf zie, of, wat ik durf te laten zien van mezelf.
Verbeteren van zicht / beter zien op een natuurlijke manier, gaat over ontspannen op een specifieke manier. Het gaat over ‘helemaal mezelf (mogen) zijn’ – ongeacht wat een ander daarvan vindt!
Wanneer ik mezelf durf te zijn & mezelf durf te zien, wanneer spanning en alle onwaarheden over ‘mezelf’ me niet langer meer helpen in mijn leven en losgelaten kunnen worden, kunnen mijn oogspieren en het gebied rond de ogen ontspannen en hun oorspronkelijke vorm aannemen. Helder, scherp zicht keert terug.

Ik kan u helpen de oorzaken voor de zichtklachten die u ervaart vanuit het (onder)bewustzijn naar boven te brengen en energetisch de balans te herstellen.
In het gesprek dat volgt vertel ik u wat ik heb waargenomen aan onbalans, wat de mogelijke betekenis hiervan kan zijn en hoe ik de balans (energetisch) heb hersteld.

Investering
Particulieren € 175,- (incl. btw); de sessie duurt 2 -2.5 uur.
Telefonisch € 45 (incl.btw) per half uur. Bedrijven € 275,- (excl. btw).

NB Afspraken korter dan 48 uur van te voren geannuleerd ben ik genoodzaakt te factureren.

CD Zichtverbetering
Ik heb een CD gemaakt speciaal voor diep(t)e ontspanning en zichtverbetering, met 10 geleide meditaties.
Door mijn stem te volgen kunt u eenvoudig zelf aan verbetering van uw zicht werken. De CD duurt ruim een uur. Prijs € 22,50. Verzendkosten NL € 2,50.

Radio 1!
Dick van BNN University volgde voor het radio 1 programma BNN Start! bij mij de miniworkshop Zichtverbetering. Luister via deze link naar de  rapportage: http://www.nancyfroelingcoaching.nl/wp-content/uploads/2013/07/REPO-ZIEN-2.mp3
Wilt u ook uw zicht verbeteren? Van harte welkom!