Beter zien

…op een natuurlijke manier

Zicht wordt niet alleen bepaald door afstand en scherpte, maar ook door gevoelens en gedachten. M’n ogen laten me zien hoe ik mezelf zie, of, wat ik durf te laten zien van mezelf.
Verbeteren van zicht / beter zien op een natuurlijke manier, gaat over ontspannen op een specifieke manier. Het gaat over ‘helemaal mezelf (mogen) zijn’ – ongeacht wat een ander daarvan vindt!
Wanneer ik mezelf durf te zijn & mezelf durf te zien, wanneer spanning en alle onwaarheden over ‘mezelf’ me niet langer meer helpen in mijn leven en losgelaten kunnen worden, kunnen mijn oogspieren en het gebied rond de ogen ontspannen en hun oorspronkelijke vorm aannemen. Helder, scherp zicht keert terug.

Ik help je graag de oorzaken voor de zichtklachten die je ervaart vanuit het (onder)bewustzijn naar boven te brengen en energetisch de balans te herstellen.
In het gesprek dat volgt vertel ik wat ik heb waargenomen, aan onbalans, wat de mogelijke betekenis hiervan kan zijn en hoe ik de balans (energetisch) heb hersteld.

Investering – individuele sessie
Particulieren € 175,- (incl. btw); de sessie duurt 2 -2.5 uur.
Telefonisch € 45 (incl.btw) per half uur. Bedrijven € 275,- (excl. btw).

NB Afspraken korter dan 48 uur van te voren geannuleerd ben ik genoodzaakt te factureren.

Basis Workshop Beter zien..
In 2 ochtenden (samen 1 workshop) in een groep werk je ‘individueel’ aan jouw zichtverbetering. Je krijgt achtergrondinformatie / theorie te horen en we doen veel oefeningen. Het is gewenst dat je je bril af of lenzen uit hebt tijdens de workshop, zodat je direct ziet wat het effect voor je is van wat we doen.

Basis workshop: 27 & 28 februari 2020 van 10 – 13 uur
Inclusief koffie/thee/water, eigengemaakt lekkers en broodjes (lunch)
Maximaal 8 deelnemers.

Investering
Particulieren: € 125,-
ZZP-ers: € 145,- + btw
Bedrijven: € 245,- + btw

Terugkomavonden: nadat je de workshop hebt gevolgd, kun je blijven oefenen, verbeteren in de ondersteuning van anderen. Voor data zie Agenda op de Home-page. Investering € 25,-

CD Zichtverbetering
Ik heb een CD gemaakt speciaal voor diep(t)e ontspanning en zichtverbetering, met 10 geleide meditaties.
Door mijn stem te volgen kun je eenvoudig zelf aan verbetering van je zicht werken. De CD duurt ruim een uur. Prijs € 22,50. Verzendkosten NL € 2,50.

Radio 1!
Dick van BNN University volgde voor het radio 1 programma BNN Start! bij mij de miniworkshop Zichtverbetering. Luister via deze link naar de  rapportage: http://www.nancyfroelingcoaching.nl/wp-content/uploads/2013/07/REPO-ZIEN-2.mp3
Wil je ook graag je zicht verbeteren? Van harte welkom!